Clarflok

Clarflok staat garant voor een goede samenwerking dankzij het belang dat wij hechten aan vakkundige medewerkers en kwaliteitsservice binnen handbereik, evenals onze aandacht voor hoogwaardige materialen en productieprocessen.

  • In persoonlijk contact vergelijken we uw situatie met ons uitgebreide assortiment en zoeken we samen met u naar de ideale oplossing voor uw bedrijf. Op locatie of in ons laboratorium voeren onze experts tests uit om uw behoeften te specificeren. Een effici├źntere werking van uw zuiveringsinstallatie, met een aantrekkelijke kosten-batenanalyse, is altijd het uiteindelijke doel.
  • Clarflok gebruikt alleen hoogwaardige grondstoffen bij de vervaardiging van haar producten. Veel van onze producten worden ook milieuvriendelijk geproduceerd. Dit is een specialiteit van ons zusterbedrijf Aquaprox in de Proxis Development Group. De eigen productie van de groep zorgt ervoor dat wij, en u als onze partners, de best mogelijke resultaten krijgen.
  • We werken sinds kort vanuit een nieuwe vestiging in Sint-Katelijne-Waver. Dankzij deze moderne en uitgebreide productiefaciliteiten kunnen we onze dienstverlening verder verbeteren. De nieuwe vestiging biedt ook de mogelijkheid om de synergie met onze collega's van Aaqua verder uit te breiden.

Bent u op zoek naar een betrouwbare, betrokken en professionele partner voor waterzuivering en afvalwaterbehandeling, proceswater en ontwatering?


Clarflok

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x