Over ClarFlok

Over Clarflok: Clarificatie door Flokulatie

De evolutie van een geslaagd bedrijf

Medio jaren '70 werd LAM opgericht door dhr. Crespi. Het bedrijf verkocht vlokkingsmiddelen. In 1989 ging Crespi op pensioen en liet het bedrijf over aan nieuwe eigenaars, die het de nieuwe naam Clarflok gaven. Dit was tot dan toe de commerciële naam van de producten die LAM aanbood.

Tot 2012 was Clarflok in handen van privépersonen. Toen ook zij op pensioen gingen, werd Clarflok een deel van het Franse Aquaprox, onder de groep Proxis Development. 

Vandaag is Clarflok gespecialiseerd in chemische producten voor alle vormen van waterzuivering en andere waterbehandeling. Het bedrijf wil zich, gebruik makend van het assortiment van zusterbedrijf Aquaprox, toeleggen op ecologische producten en ketelkoelwaterbehandeling. Omgekeerd worden de producten van Clarflok door Aquaprox geïntroduceerd in Frankrijk.

De partners van Clarflok omvatten bijna alle intercommunales die betrokken zijn bij de behandeling van afvalwater, leidingwater en drinkwater. Verder leveren wij onze diensten aan bedrijven uit diverse sectoren. Wij kunnen elke onderneming bijstaan die gebruik maakt van een watercyclus. Onze industriële partners bevinden zich onder andere in de (chemische) industrie, agro, voedingsindustrie en farmaceutische sector.


Waarom kiezen voor Clarflok?

  • Wij beschikken over het meest complete gamma producten binnen het vakgebied
  • Onze medewerkers zijn hoogopgeleid en volgen regelmatig bijkomende trainingen
  • Gedegen vakkennis door extensieve ervaring: wij geven u graag aangepast advies
  • Wij bieden een sterke persoonlijke service
  • Onze producten worden aangeboden tegen aantrekkelijke prijzen
  • Flexibiliteit en oplossingsgerichte mentaliteit

Wenst u meer informatie of een offerte?

Over ClarFlok

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x